رستوران Cantina do Mori ونیز از سال 1462 مکانی برای تجمع بازاریان و کسانی که برای خرید به بازار می آمدند به شمار می آمد. Tramezzini غذای مخصوص ونیز است، این غذا از لایه های نازک گوشت، ماهی تن، پنیر و سبزیجات تشکیل شده است که با Tapaslike cicchetti سرو می شوند. این غذا معمولا با Ombra شسته می شود. مردم ونیز برای صرف خوراکی مختصر بین وعده های غذاییشان و معاشرت با هموطنان خود به این مکان سر می زنند. Cantina de Mori یکی از بهترین و قدیمی ترین Bacari های برای صرف نهاری سبک در شهر ونیز است، البته اگر پشت میز نشستن یکی از شرایط شما نباشد. این رستوران اخیرا دست به سرو تعداد محدودی پیش غذا در وعده های خود زده است، پیش غذاهایی مانند melanzane alla parmigiana و fondi di carciofi saltati (مغز کنگر فرنگی سرخ شده) در این مکان سرو می شود.گردشگران تور ونیز که علاقه مند به غذاهای مخصوص ونیز هستند می توانند برای صرف غذا به این رستوران مراجعه کنند .
قیمت ساندویچ ها و cicchetti های این رستوران در حدود 36 یورو است.